Tiedoksi Velimiehelle maalle jossei siellä ole tietoo tästä barffista:)

BARF-metodi (Bones and Raw Food tai Biologically Appropriate Raw Food) perustuu raakaravintoon – lemmikille tarjoillaan pääasiassa kypsentämätöntä lihaa, lihaisia raakaluita ja sisäelimiä. Ensimmäisenä kissoille lanseerataan kaksi erilaista MUSCH BARF™Kana-ateriaa kissalle. Tulevaisuudessa kissat pääsevät herkuttelemaan myös naudanlihalla sekä kalalla.
Vasen yläkulma Oikea yläkulma

Kissa ja BARF – Viisi hyvää syytä barffata kissaa

Tiedät, mitä kissasi syö – BARF-ravinto ei sisällä piilokemikaaleja tai epämääräisiä kissalle haitallisia lisäaineita.
Kissa voi hyvin kokonaisvaltaisesti – se on iloisempi ja virkeämpi ja eloisampi, yleensä myös kissan paino-ongelmat ratkeavat.
Kissan yleiskunto ja yleinen vastustuskyky paranevat – allergiat helpottavat, silmät ja korvat puhdistuvat.
Kissan turkki kiiltää ja iho voi hyvin – myös hampaat pysyvät kunnossa suuria lihakimpaleita jyrsimällä.
Puhdas ruoka puhdistaa myös kissan elimistön – kissan jätökset lakkaavat haisemasta ja vähenevät.
Vasen alakulma Oikea alakulma

Kissa barffaaKissan BARF-ruokinta

Hyvä tietää kissojen barffauksesta

Kissat ovat lihansyöjiä, joten kissojen BARF-ruokinnan tulisi koostua lähes yksinomaan raa'asta lihasta, raakaluista sekä sisäelimistä. Kissan BARF-raakaravinnon tulisi koostua pääasiassa proteiineista sekä rasvasta. Hiilihydraatteja ei kissan ruokavaliossa tarvita ollenkaan, mutta annos kuitua silloin tällöin on hyväksi kissan ruoansulatukselle.
Proteiinien lisäksi kissat tarvitsevat rasvahappoja (omega-6 ja omega-3 ), joita on luonnostaan sian- ja kananlihassa sekä rasvaisissa kaloissa, kuten esimerkiksi lohessa. Rasvaisten kalojen sisältämien rasvaliukoisten vitamiinien yliannostusvaaran vuoksi niitä tulisi antaa kissalle kuitenkin korkeintaan kerran viikossa. Sisäelimet sisältävät paljon kissalle tärkeää tauriinia, joten kissan olisi hyvä syödä sisäelimiä pari-kolme kertaa viikossa.
Kissan barffauksessa tulee pitää myös huoli siitä, että kissan ravinnosta saama kalsium-fosforisuhde on sopiva. Ruoan on myös tärkeä olla kosteaa, sillä kissat eivät tunne janoa, vaan ovat tottuneet saamaan tarvitsemansa nesteen ravinnostaan.

MUSCH BARF™ Kana-ateria kissoille

MUSCH BARF™ Kana-ateria kissoilleTuoteseloste: Sisältää broilerinlihaa, -rustoja, -kivipiiraa ja -sydäntä, kananmunankeltuaista, kalaöljyä, psylliumia, suolaa, tyrnimarjajauhetta ja vitamiiniseosta.
Raakapakaste. Säilytys –18 °C.
Paino: 300 g
Parasta ennen: 9 kk valmistuspäivästä.
RAVINTOSISÄLTÖ
/100 g
Proteiinia
13,3 g
Rasvaa
6,5 g
Kosteus %
69,7 %


Kissanruoan jälleenmyyjät


Karttatiedot ©2011 Europa Technologies, Geocentre Consulting, Google, Tele Atlas - Käyttöehdot
Kartta
Satelliitti
Hybridi

Kommentit

  1. Haenpa kokeeksi, kun vaan löydän semmosta. Terkkuja Poriin

    VastaaPoista
  2. Iisakki ja porukat29. elokuuta 2011 klo 9.22

    Hei Nyyttoni, mää oon barffannu sikulihalla ja tykkään siittä kovasti. Vanhaherra ja mamma silitteli mua ehtoolla ja ihasteli ko mää oon vähä saanu jo lihhaa luitten ympärille. Vanha herra oli tyytyväinen. Kampaaminen suju paljo paremmin, ko ei ollu semmosia kylki esteitä.
    Kiitos vierastusyllätyksestä, mää olin kovasti otettu. Terveiset maalta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti