Nyyttoni treenaa joka päiväHirmu hommaa tää reeni. Nyt olen joka päivä hiirestänyt. Mä voin saada pian yliannoksen sporttia jos jatkan näin ahkerasti liikuntaa. Vatsareppuni on pienentynyt ja mielikin virkistynyt jollain tavalla. Kevät vaikuttaa muhun positiivisesti. Vaikka se aurinko siinä saattaa olla taustalla.
Mun valjaita jo vähän mittailtiin mun päälleni. Pian me saatetaan päästä ulos. Mä voin tulla viikonloppuna maallekin käymään - jos saan kuskin sekä kyydin.

Kommentit

  1. Moi velimies. Tuu vaan tänne mun kans. Mulla on ihana lauta tosa kiviairan päällä. Aurinko paistaa ja mää kuuntelen ko ne hiiret puhhuu siälä kiviairan ravosa. Viime vuonna ne tuli mua ihmettelleen tohon onkalon suulle ja mää ihmettelin niitä. Oon mää senverran luanto ohjelmia talvella vanhan herran kans kattellu, että ny mää tiärän, mitä niille tehrään. Mää syän ne, oon mää sen verran oppinu.Pankaas tullen vaan tohon aurinkonkukkas kasalle, niin mää näytän teille tai sit mää tairan mennä ruokakupilleni, no mää juur muistin, että mamma sano, men ny ulos vähäks aikaa ja sitten tuut syämään ja se sitten on ny. Nährään sano kommeet toisillensa. Iisakki

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...