Taas on yksi päivä saapunut iltaan

Nyyttoni iltapäivänokosilla 

Askartelin Yrjön vanhasta soraseulasta koristetelineen lyhdyille

Arttu tyhjentää työpajaa - syntyy Rokkivaari Hotakaisen Paja

Romua täällä riittää - nämä tietysti polttoon

Rokkivaari Hotakainen

Eri kuvakulmaa - näyttääkin ihan oudolta?

Kasvi kasvimassa - ken tietää mikälienee?

Ilta-aurinkokin meille paistaa suloisesti

Makuuhuone-kuvausta mustavalkomallilla
Tuntuu ettei täällä Ilvesmäessä ole kuin aamu, jota seuraa ilta.
Heräämme myöhään ja aamupuuhiin kuluu jo ihanasti aikaa.

Päivällä kävimme kirjastossa, josta saaliina iso määrä kirjoja:) I love it!
Kaupoilla Merikarvialla ja apteekissakin poikkesin. Apteekissa oli loistava palvelu ja otin kokeiluun chili-laastaria. Nyyttoni sai punkkikarkoitteen. Nyt polttelee selkää, kun laastari on paikoillaan.

Laastarin pitäisi poistaa kipua. I hope so!
Merikarvian Osuuskaupasta saa itse koota salaatit ja tänäänkin nautimme lounaan autossa:)
Arttu kerää aina samat ja mielenkiintoista kuinka eri maku meillä voikaan olla.

Minulla on salaatissa kaikki katkaravut, kalat ja parsakaalit. Kaalia myös paljon. Artulla salaatit, kurkku, tomaattia ja kanaa.

Tänään teen taas tonnikalapannaria iltapalaksi. Olen pikkuhiljaa häärinyt koko päivän ja selkä on hieman parempi. Sattuu kyllä mutta joustaa paremmin. Aamulla nousu on tuskaa mutta siitä sitten lämpenee paikat hiljalleen. Joogasin varovasti ja kissa-asana olisi kaikista parasta. Lainasin kirjan joogaa selälle ja sitä tutkin.

Olen miettunyt oliko kahvakuulailu jälleen kerran minulle tuhon tie. Siitä meni viimeksi nivus ja sekin oli pitkä hoito siitä toipua. Syksyllä aloitan joogan ja vesijuoksu tietysti seuraa aina minulla ohjelmassa.
Vesi on oiva elementti - joustava ja suojeleva nivelille. Antaa tukea ja ei päästä liikettä yli. Yliliikkuvat nivelet ovat tuskaa - siihen vielä kunnon ystävä herra fibro, niin tietää mitä on nivelvaivat. Totta mooses!

Huomenna taas uusi päivä, tänään toivon vielä, että Arttu lämmittää vettä ja hieman saunaa. Pesulle mieleni tekevi - kyllä tänne suihku pitää saada. Seuraavaksi listalla. Hienoa olisi aamulla suihkun kautta kylille mennä. No, kesäpaikkahan tämä on. Kaikki aikanaan ja omalla tavallaan, sanoi jo vanha kansa.

Kommentit