Nyyttonin kiinalainen horoskooppi vuodelle 2011

Puhveli


Tukeva, maanläheinen ja turvallisuudestaan huolta kantava Puhveli pitää hyvää huolta (joskus liiankin) läheisistään ja osaa olla läheisilleen hellä ja salliva. Koti ja sen ilmapiiri ovat Puhvelille elämän tärkeimpiä elementtejä, eikä Puhveli säästele voimiaan, jos kokee voivansa tehdä jotain kotiolojen parantamiseksi. Epävarma tai ahdistavaan paineeseen joutunut Puhveli osaa olla pelottavan ehdoton, eikä sitä pidä mennä haavoittamaan yhtään enempää minkäänlaisilla kommenteilla. Ystävilleen Puhveli on aina uskollinen ja valmis auttamaan sikäli kun kokee siihen pystyvänsä.



Ennuste vuodelle 2011

Puhveli saa huokaista helpotuksesta selvittyään hengissä kuluneesta Tiikerin vuodesta, joka todennäköisesti aiheutti muutamia ylimääräisiä sydämenlyöntejä nopeudellaan ja arvaamattomuudellaan. Jos osa suunnitelmista ei mennyt ollenkaan putkeen, niin nyt kannattaa unohtaa moiset takaiskut ja katsoa luottavaisesti eteenpäin.



Jäniksen vuosi on Puhvelille erittäin suotuisa sekä perhe-elämän että työasioiden osalta. Jos sinulla on aikomus tehdä uusia aloituksia uraelämässä tai joitakin selkeitä muutoksia, niin siihen ovat parhaat aikajaksot helmi-, maalis-, ja syyskuussa. Tuolloin satelee jopa useampia tarjouksia päästä rakentamaan ehkä yhtä elämäsi upeimmista menestystarinoista. Voit luottaa omaan vakaaseen innostukseesi ja huomaat saavasi yllättävää tukea ihan oudoilta ihmisiltä.



Vapaat tai nykyiseen suhteeseensa kyllästyneet Puhvelit ovat romanttisten tunnelmien mestareita ja ihastuksen kohteella ei juurikaan ole mahdollisuuksia jättäytyä kylmäksi Puhvelin saapuessa kosketusetäisyydelle. Parhaita kuukausia näille ihastuttaville rakkauskokemuksille ovat kesä-, heinä- ja lokakuu, jolloin Puhvelien vetovoima on suurimmillaan ja oikeat ihmiset vain tipahtelevat kulkureitille.



Tämän vuoden aikana Puhveli rakentaa myös erittäin toimivia ja henkisesti vakaita ystävyyssuhteita, joiden välityksellä liiketoimet suorastaan vyöryvät eteenpäin. Kannattaa olla tietoisesti mukana mahdollisimman monessa sosiaalisessa riennossa, sillä sinusta huokuva turvallisuus tekee vahvimman vaikutuksen juuri nyt Jäniksen vuonna.



Kiireinen elämänrytmi sopii sinulle nyt ihan hyvin, mutta silti sinun tulee pitää erityisen hyvää huolta ruokavaliostasi ja fyysisestä kunnostasi. Ulkoilu ja muut liikuntaharrastukset lisäävät itseluottamustasi ja parantavat menestymismahdollisuuksiasi entisestään. Riittävä lepo ja rentoutuminen takaavat sinulle loistavan vuoden.



Kommentit