Newtonin luonnehoroskooppi - Härkä

Härän vuodenaika:

Luonnon rytmissä Härkä edustaa kukoistavaa kevättä, jolloin kasvit juurruttavat itsensä sulaneeseen ja elämää pursuavaan maahan. Luonnon rytminsä mukaisesti myös Härkä-kissa haluaa juurruttaa elämänsä mahdollisimman turvalliseen ja kiinteään kasvuympäristöön. Härkä arvostaa jokaista hankkimaansa tai saamaansa esinettä niin paljon ettei voi edes ajatella minkään pois heittämistä ennen kuin äärimmäisessä tilanteessa. Härkää pidetään usein jääräpäisenä ja hankalana tyyppinä, koska juuri Härkä haluaa tietää mitä hyötyä asiasta voisi hänelle olla. Vasta oivallettuaan että kyseinen asia todella palvelee hänen elämäänsä ja tulevaisuuttaan irrottaa Härkä varovasti käsijarrun ja alkaa suunnittelemaan ykkösvaihteen päälle laittamista. Kyllä siinä on joskus ystävillä ja tuttavilla itkussa pitelemistä kun he yrittävät saada Härän mukaansa vähänkään nopeammalle keikalle.


Hallitseva planeetta:

Kauneuden ja esteettisyyden Jumalatar Venus on Härän hallitseva planeetta. Härkä on tarkka ulkonäöstään eikä epäröi varmistaa tilannetta sopivilla koruilla ja vaatteilla. Enemmän kuin ulkonäöstään Härkä on kuitenkin kiinnostunut kaiken maailman nautinnoista. Suurimmaksi ongelmaksi monille Härille nousee rakkaus hyvään ruokaan. Jokaisella Härällä on oma heikkoutensa josta hän joutuu ajoittain kärsimään. Ehdottomasti suurin heikkous on kuitenkin ruokahalu.


Rakkaus:

Välttyäkseen omistushalunsa ikäviltä seuraamuksilta tulee Härän pystyä luottamaan kumppaniinsa sataprosenttisesti. Ellei luottamusta synny niin silloin omistushalu tulee myrkyttämään kaiken rakkauden Härän elämässä. Härälle täytyy muistaa päivä päivän jälkeen osoittaa omaa rakkauttaan jos haluaa säilyttää keskinäisen suhteen oikeilla raiteilla. Härkä vaistoaa heti kun mielenkiintosi on liiaksi jossain muualla ja silloin alkaa mökötys, jota voi kestää vuosikausia ellei Härän kumppani halua korjata tilannetta. Härkä-tyyppi ei yleensä katkaise suhdetta ilman selvää syytä. Rakkauselämäänsä tyytymätön Härkä osaa tehdä toisenkin elämästä tavattoman tylsää arkielämän rutiineissa kahlaamista.

Newtonin valttikortit:

Härkä on luonnonläheinen, käytännöllinen, tuottava ja realistinen maamerkki. Härkä toimii juurevasti, hitaasti ja varmalta pohjalta. Härkä varmistaa ja kerää aineellisia resursseja ja takaa näin pohjaa kaikelle toiminnalle. Härässä on aimo annos kärsivällisyyttä, säilyttämisen halua ja perinteiden kunnioitusta.


Newtonin heikkoudet:

Härän heikkouksia ovat itsepäisyys, liiallinen turvallisuuden ja ylellisyyden tarve. Härän lähellä olevat ihmiset joutuvat usein tuskailemaan hänen liikkumattomuutensa ja hitautensa kanssa. Sosiaalisuus ja muiden huomioon ottaminen jäävät auttamatta toiselle sijalle.





Kommentit

  1. Terveeks Nyyttoni. Vai oot häränmerkeissä syntynyt, tuumailin, että, kon oon sun veljes, niin määkin oon härkä. Mää oon kyllä ton meen vanhan herran kans samanlainen, jos joku ei mee miälen mukkaa, niin se on se sama sitten. Eikä meitin janokaan ole koskaan. Mamma yrittää meille juottaa vettä, mutta se ei maistu meille edes pahalle, me ei vaan tykätä juoda, ennenko naama on keltainen. Musta sitä ei nää ninhyvin kon tosta herrasta.
    Tännään oon leppäilly, mutta eilen pirin vähä hauskaa. Menin pihalle ja juoksin tuulen kans kilpaa ja kaikkein mitä se tuuli vei, käväisin mäännysäkin, parisa metrisä kattoin maahan ja oikein huippas ja putosin maahan ja vaan juoksin entistä lujempaa suulin taa. Emmää siihen itteeni jääny nualemaan, muutenkin noi nauro mun reippailutuntiani. Kahta kertaa ei mua tarvinny käskee sisälle, kon noi oli kattonu jottain Chile juttua ja ei muistanu mua lainkaan ja mun täyty oikein koputtaa ikkunaan, ennenko ne huomas. terkkuja Iisakki

    VastaaPoista

Lähetä kommentti