Vampyyrin Viettelys
Tarvikkeet:
1 pussi Kivikylän nakkeja
valkosipulia
Mausteina merisuolaa/punachiliä jauhettuna
Valmistus:
Valkosipulit kuoritaan, kynnet halkaistaan, nakit ja valkosipulit asetellaan foliolle, päälle mausteet ja
kookosöljy, tiukka paketti ja kiukaalle saunomisen ajaksi.
Lisäkkeeksi punajuurisalaattia, kurkkua,tomaattia, sinihomejuustoa suikaleina sekä leipäjuustoa
tikkuina.Taataan vampyyrien pysyminen loitolla. Myös muut saattavat karttaa.
Tarvikkeet:
1 pussi Kivikylän nakkeja
valkosipulia
Mausteina merisuolaa/punachiliä jauhettuna
Valmistus:
Valkosipulit kuoritaan, kynnet halkaistaan, nakit ja valkosipulit asetellaan foliolle, päälle mausteet ja
kookosöljy, tiukka paketti ja kiukaalle saunomisen ajaksi.
Lisäkkeeksi punajuurisalaattia, kurkkua,tomaattia, sinihomejuustoa suikaleina sekä leipäjuustoa
tikkuina.Taataan vampyyrien pysyminen loitolla. Myös muut saattavat karttaa.
Kommentit
Lähetä kommentti