Kuvia, kuvia

Kaupasta hedelmää - en kyllä tiedä mitä. Ei kummalta maistunut mutta värjäsi kaiken punaiseksi.

Ennen aamukahvia terassilla...Kumipuu??

Cactus erectus


Katson autiota hiekkarantaa

Capuccino


Sataman aallonmurtajaaHajuvesikaupoilla, lempparituoksut koossa


Aamupäivällä on sadellut mutta nyt sää näyttää selkenevän. Kävelimme lenkin satamaan ja siinä
samalla tuli shoppailtua. Tämähän on unelmien kauppatäyttymys, kaikki merkit ja mallit mitä maailmassa on löytynevät täältä :)

Eilen kävin Bershkassa ja se on kyllä ihan lempparini Desigualin jälkeen.  Sinne pitänee mennä tutkimaan lisää tarjontaa.

Illalla olimme syömässä keskuskadulla El Farossa ja nyt ruoka oli karsea pettymys. Kallis paikka ja jotensakin tympeä. Mutta aina ei voi voittaa ja jos ei mene ja kokeile, niin ei löydä niitä hyviäkään mestoja. Tänään varmistamme ruuan laadun ja kävelemme Aberdeen Steak Houseen. Siellä on kiva palvelu, edullista ja laadukasta ruokaa. Eli ei sitä paljon muuta voi toivoa. Illallinen täällä ruokineen ja ruokineen on meiltä siinä 40 - 50 euron hujakoilla. Siihen kuuluvat alkupalat, pääruoka, minulle jotain jälkkäriä ja capuccinoa. Artun oluet ja minun juomani. Pääruoka on yleensä meillä ollut lihavoittoista, kotona sitä ei tule syötyä pippuripihvejä ihan joka ilta :) Sen olen kyllä huomannut, että mitä vähemmän rekvisiittaa ja loistoa, niin saattaapi olla parempi ruoka.

Olimme eilen hieman myöhempään liikkeellä ja täytyy sanoa, että kaduilla oli kyllä tosi paljon elämää. Ihan sitä laitapuoltakin kerjäläisineen ynnä muineen. Paha olo tulee, kun itse syöt ja lomailet ja toiset hengissä pysyvät...

Illalla oli tosi kylmää, tuulista ja sateista eli kyllä täällä saa olla oikein kunnon vaatteita myös mukana. Meillä on jo vanhasta tiedosta villasukkia ja kunnon takit. Apartementon lattiat ovat kiveä ja sen myötä jäisiä astuskella.

Aamulla näimme oppaan ja katselimme retkiä. Parjantaina ajattelimme varata jotakin reissua, ainakin merelle ja ehkäpä joku saarikierroskin. Myös Adejessa on hieno kylpylä, jonne tekisi mieli mennä pulikoimaan.

Päivä kuluu nopeasti, juuri äsken oli aamu ja nyt kun kirjoittelen on tavallaan työpäivä täynnä :)
Jatketaan huomenna kirjoittamista, nyt taidamme lähteä altaalle :)

Kommentit

  1. Juu, tuon aloe veraa. Tosi hyvälaatuista, olen käyttänyt kasvoille yöksi ja kosteuttaa todella hyvin. Laaduissa on paljon eroja.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...