Kaktuksia, kaktuksia joka kulmasta

Atlanttia

Rannalla olevia apartementojaMerenkulkijoiden muistomerkki
Arttu odottaa aamupalaa - kellokin on jo puoli neljä :)Kuvasin päiväkävelyllä kaktuksia, kuten kuvista näkyy :) Niitä täällä riittää, varmasti satoja jollei tuhansia eri lajeja ja lajikkeita.

Olimme aamupäivällä nelisen tuntia altaalla ja minullakin ilmestyi pisamat näkyviin.
Arttu makaa auringossa ja nauttii, minulla on päällä mekko ja hattu. En ole enää aikoihin käynyt altaissa uimassa, lieneekö työn ja ylihygieenisyyden luomaa liikatietoa puhtaudesta.

Merelle menemme ensi viikolla yhdeksi päiväksi rannalle. Tuosta parin kilometrin päästä löytyi hieno merivesi-allas, jossa oli upeat pehmustetut aurinkotulit varjoineen.

Huomenna ajattelimme mennä kylpylään, pitäisi olla ihan hieno paikka. Erilaisia altaita, joissa saa
kiertää. Toivotaan parasta :)

Söimme puoliksi päivällä pizzaa ja makuelämys oli erilainen. Täytteenä mm. sardiinia ja maa-artisokkaa. Mutta hyvää se oli.

Kirjoittelen tässä terassilla ja ulkona tuoksuu savu, josta tulee heti mieleen Espanja. Onkohan täällä jotain erilaista puuta mitä poltetaan uuneissa. Nyt sataa hieman ja myös sadettimet alkoivat kastelemaan nurmikkoa. Toivottavasti ei roisku tähän terassille saakka.

Meillä kävi juuri siivooja ja kovalla kolinalla touhusi jotakin. Apartementoon kuuluu kevyt siivous 5 x viikko, ke ja su ovat vapaita.

Tiskaus ei loma-oppaan mukaan sisälly mutta toiset ovat tiskanneetkin :) Ei meiltä nyt niin paljon tiskiä tule, aamukahvikupit ja joitakin laseja päivän mittaan.

Ostimme eilen kahvia kaupasta ja se oli onnistunut ostos. Joskus paahdot ovat niin tummia, etteivät oikein sovi suomalaiseen makuun.

Tuossa vähän matkan päässä on aivan upea supermercado, josta saa kaikkea
taivaan ja maan väliltä. Eilen illalla ostimme tiskiltä kakkupaloja ja jos niitä söisi joka päivä kävisi kyllä huonosti mutta siis todella hyviä. Kondiittori leipoo kaikkia luomuksia ja saat sitten valita niistä sopivan. Ja hintakin oli huikeat 1,60.

Kaupassa on myös upeat liha- ja juustotiskit. Täytyykin joku kerta ostaa pieniä paloja juustoja ja kokeilla mikä on hyvää.

Seuraavaksi menen suihkuun, meillä on vuorot iltaisin. Miksikö ? Lämminvesivaraaja tuossa keittiön nurkassa on niin pieni, ettei kaksi henkeä pysty kovin pitkiä ja kuumia suihkuja nauttimaan :)

Adios Amigos huomiseen.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...