Aamiainen parvekkeella

Olin jalkahoidossa :)

Arttu just herännyt - huomaa kikkara tukka :)Ihan parhaita merkkejä - aloeveraa ja kookosta

Hyvia merkkejä myös, kannattaa ostaa marketeista kaikkia voiteita tästä sarjasta, Ja tosi edullisia.

Päivä kului taas nopeasti - tekemättä oikeastaan mitään. Olin jalkahoidossa allasalueella, mukava vanhempi rouva Belgiasta tekee hierontoja ja hoitoja päivisin.

Hän kertoi elämästään ja oli hauska kuunnella. Hän oli nuorena tyttönä tullut tänne ja mennyt naimisiin paikallisen kanssa. Hän oli sitten saanut pari tytärtä ja edelleen olivat naimisissa. Hän oli sitten viisikymppisenä saanut tarpeekseen miehensä autopesulassa työskentelystä ja vaihtanut kokonaan alaa. Miehensä kanssa he asuivat yhdessä mutta mitään muuta yhteistä ei sitten ollutkaan enää jäljellä. Nyt mies kuulemma jo menettelee, ikä ja aika rauhoittanut pahimmat höyryt. Erota ei kannata ja uutta miestä ei kuulemma enää ikinä ottaisi :) Ja tiedoksi kaikille suomi-naisille ; mikäli haluaa elämäänsä pahimman alfa-uroksen mitä saattaa löytää, niin Canarian saarilta se saattaa löytyä...tiesi tämä rouva ja uskon täysillä seurattuani näitä tapauksia täällä :)

Viimeinen päivä alkamassa ja sama tuuli on jatkunut yötä myöten, ikkunat helisevät ja tavarat
lentelevät...onkohan täällä ilmastonmuutos menossa?

Eilen illalla netti poikki ja nyt sain täällä aulassa toimimaan, katsotaan saanko blogia vielä tänään päivitettyä uudelleen...

Adios:)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...