Nyyttoni osallistui tähän kisaan:)

1. Järjestäjä. Prima Pet Premium Oy
2. Kilpailun ajankohta. Kilpailu voimassa 31.12.2014 saakka.
3. Kilpailuun osallistuminen. Kilpailuun osallistutaan PrimaCatin Facebook-sivuilla kirjoittamalla viesti kuvaan ja täyttämällä kilpailulomake. Valmiiden kuvavaihtoehtojen lisäksi kilpailuun voi osallistua myös omalla kuvalla. Tässä tapauksessa kilpailija vastaa siitä, että hänellä on tarvittavat oikeudet kuvan käyttöön ja hyväksyy sen, että kuvaan liitetään Deluxe PrimaCat -logo. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista.
4. Palkinto. Arvonnassa palkintona on viikoittain kolme noin 25 euron arvoista PrimaCatin tuotepakettia.
5. Voittajien valinta. PrimaCat -raati valitsee voittajat viikoittain. Voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain voidaan ilmoittaa PrimaCatin Facebook-sivulla. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Prima Pet Premium Oy:n henkilökunta perheineen ei ole oikeutettu osallistumaan arvontaan.
6. Kuvien käyttö. Kuvia julkaistaan kilpailuapplikaation lisäksi PrimaCatin Facebook- ja Instagram-sivuilla sekä muissa PrimaCatin omissa kanavissa. Ennen kuvien julkaisua kuvat tarkastetaan Prima Pet Premium Oy:n toimesta. Epäsovinnaisia ja loukkaavia kuvia ei julkaista.
7. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.
8. Arpajaisvero. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron palkinnoista.
Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, sähköiseen suoramarkkinointiin tai markkinointiin yhteisöllisissä medioissa.

Kommentit