Ilvesmäki joulukuussa 2014

Eipä ole paljon lunta Ilvesmäessä. Märkää & kylmää kylläkin. Minulla on hurja määrä valmiina erilaisia valosysteemejä ulos ja sisälle. Taidan vain odottaa lunta tai ainakin pikku pakkasta, jolloin maa on kuiva. Nyyttoni ei ole nyt mökillä ollenkaan ollut. Pojalle voi tulla vaikka virtsis jos hän menee tällä säällä ulkoilemaan:) Eikä unkarilainen samettitossu muutenkaan tykkää kastua. Hän loikoilee vain cityssä. Kerrostalossa on mukavan tasaisen lämpöistä säällä kuin säällä. Eilen oli täysikuu ja ajelimme Pomomiehen kanssa illalla ihailemassa kuuta. Syksyllä myös täällä maalla saimme ihailla täysikuuta. Ilma oli silloin tosi pelottava; kuu valaisi ja kaikkialla oli ihan hiljaista. Nyyttonikin jotenkin innostui ja lähti keskiyöllä seikkailuille omin päin. Käppäili mökkitietä kohti kuunsiltaa. Onneksi sain kollin kiinni kesken reissun. Minulla oli outo tunne ettemme olleet ihan kaksistaan kuunsiltaan menossa katsomaan:) Yritin tuolloin kuvata kuuta mutta enhän minä osannut. Olisi pitänyt olla jalustaa ja ajoitusta. En jaksa niin paljon harjoitella, tykkään vain ottaa kuvia ja sitten katsoa onnistuiko joku. Olisi Teillä Nyyttonin faneilla ehdotusta mistä Nyyttonin kanssa bloggaisimme? Siis teemaa tai ideaa vuodelle 2015? Nyt meillä on ollut uutta 2014 vuonna Ilvesmäki. Vai jatkanko vain tarinoita elämästämme täällä maalla ja välillä kaupungissa? 

Kommentit

  1. Hyvää joulunalus aikaa ja terveisiä maalta. Minä ainakin haluaisin katsoa kuvia ja lukea pikku kertomuksia kaupungista niinkuin maaltakin. Illalla on ihan katsoa, onko Nyytsky kirjoittanut:))))

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tämä oli kyllä Velimiehen kommentti, joten onkohan tässä kyseessä ns. nepotismi:) Nyytsky jatkaa kirjailijan uraansa, nyt me laitamme myös ruokabloggauksia. Meillehän ruoka on pyha asia, Nyyttonikin painaa vasta 11 KG!!!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti