Maminami & Pomomies Teneriffalla tammikuu 2014 - ensimmäinen lomapäivä

Meillä oli aamulla aikainen lähtö; lentokentällä piti olla jo ennen kuutta. Heräsimme aamuyöllä ja taksin kyydissä huristelimme kentälle. Nyyttoni jäi Ihmisnahkasiskon hellään huomaan ja aloitti lähdöstämme protestoinnin jo varmuuden vuoksi illalla. Hän kyllä tietää mitä ne pahuksen matkalaukut tietävät olohuoneen lattialla.

Lento sujui mainiosti. Vieressämme istui yli 70-vuotias rouva. Meikattuna ja sievänä. Juttelimme ja löysimme tietysti yhteisiä tuttujakin:) Hän opetti meitä pelaamaan korttipeliä, jonka nimi on 500. Pian kävikin ilmi, että olimme tekemisissä ammattimaisen pelurin kanssa. Hauskaa meillä kyllä oli. Sovimme, että menemme käymään Puerto De La Cruzissa häntä katsomassa ja pelaamassa parit erät:)

Näimme myös vanhan naapurimme Annikan perheineen. Heidän kanssaan sovimme, että käymme lounaalla tällä viikolla. Eli meillä on ollut tässä jo säpinää:)

Illalla kävelimme ja tutustuimme paikkaan. Hienoa on, todella ! Hotelli on ihan uskomaton, tulee mieleen mennyt maailma. Artulla on kyllä ihan oma mielipiteensä. Jääköön se nyt julkaisematta. Palvelu on todella hyvää, ehkäpä nämä puitteet ovat hieman hm...suureelliset meille:)

Nyt aika mennä nukkumaan, pitkä päivä takana. Arttu nukkuu jo. Palataan huomenissa asiaan. Nämä kuvat otettu Artun kameralla, minulta oli tietysti akku loppu omastani.

Kuvia ei ole mitenkään käsitelty, läiskein vain menemään:)

Terveisiä kaikille!

Kommentit

  1. Ihania valokuvia. Voisit vähän kirjoitella niitä paikkoja missä liikutte, mutta ethän vielä edes niitä tiedä:))) Tosi hienolta näyttää. Oliko se san Sepastian vai mikä? Kansainvälistä tyyliä, tavataan nyt vaikka Santa Crutsissa:)) Heips, pitäkää hauskaa. Kiitos

    VastaaPoista
  2. Juup...olin vain eilen niin väsynyt, etten jaksanut kirjoittaa kunnolla tekstiä:) Tänään päivitän tarkemmmin! Eli paikkahan on Fanabe ja kunta on Costa Adeje. hotelli taas on Costa Adeje Gran. Viisi tähteä. Kolmannen Valtakunnan piirustukset löydetty malliksi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...