Kiinalaista torstaitaUusi kello:)Mitä tänään teimme? Aamupäivällä pyöräilimme, kävimme rannalla kahvilla  sekä ostoksilla:)
Iltapäivällä makailimme altaalla ja suunnittelimme suuria.
Illalla kävimme kiinalaisessa syömässä thaimaalaisen menuun. Thai-ruoka on tosi maukasta. Paljon mausteita ja kookosmakuja. Aamiaisella olen enää syönyt tuoreita hedelmiä, siemeiä ja kookosjogurttia. Yltäkylläisyyteen kyllästyy - kumma juttu sekin. Huomenna menemme bussilla Costa Del Silenzion kylään tutustumaan. Siellä olisi vuokrattava asunto. Jos joskus tulee se aika, jolloin voisimme täällä viettää aikaa talvikauden yli:)

Kommentit

  1. Hieno kello sinulla. Hyvä, että ruokalista on suomeksi. Iloisen näköistä porukkaa, on totta, että yltäkylläisyyteenkin tottuu ja sitten tekee mieli jotakin tavallista. Tutustuimme keittiötarjontaan Huittisissa ja hienot pelit oli, kun köökiä koottiin. on vielä kevääseen aikaa, mutta keittiötarjouksetkin loppuu kevättä kohden, että pitää vaan innostua. Simo on vähän kipeä, oksennutti illalla, mutta nyt on jo vähän parempi olo. Kaikki hyvin terkkuja a6T

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...