Maanantai, loman toinen viikko alkamassa

Ihmisnahkasiskolle tuliaisia, Mangosta

Hotellihuonetta

Hotellihuonetta

Arttu parvekkeella

Ostoksilla

Fanabe

Fanabe

Fanabe

Fanabe


Tänään olimme ostoksilla. Mukaan tarttui vaatteita, hajuvesia yms. naisellista kivaa. 
Pyöräilimme pitkin poikin ja liikenne on ajoittain hurjaa. Iltapäivän vietimme altaalla makoillen. Extrana  nautimme hotellin spasta. Siellä oli väriävaihtava suihku, poreallas, pari kylmäallasta, höyrysauna, tavallinen sauna ja suolahuoneen tyyppinen tila. Tänään oli " special offerta rejahes " ja se oli pareille yksityinen spa ja sen jälkeen parihieronta. Saimme polskia ensin altaissa "privado" ja sen jälkeen meidät haettiin hoitohuoneeseen, jossa sai pukea päälleen kertakäyttöalkkarit mallia hui ! Artulle eivät moiset suikerot meinanneet mahtua mutta lopulta hän oli niissä kuin playboy konsanaan:) Hieronta tehtiin ylenpalttisella määrällä öljyä. No, kokemus oli sekin ja ihan mukava kaikenlisäksi. Nyt huilailemme ja sitten lähdemme rantaan syömään illallista. Minun vuoroni tänään valita ravintola.

Kommentit

 1. Maanantaiterveiset Vuolletieltä. Olimme maanantaina katsomassa Oilia. Siellä hä nukkui kuin pieni nukke lätsä päässä. Hän heräsi ja sanoi, katos Simo. Olimme aika pitkään siellä ja ihan rauhallista oli, paljon pysyttiin ajassa ja paljon jossain pilvitodellisuudessa. Essi ja pojat olivat käyneet sunnuntaina. Soitin Julille sunnuntai-iltana ja hän keitti itselleen kaurapuuroa iltapalaksi ja oli hyvällä tuulella. juteltiin kaikenmoista ja kaikki oli hyvin.. Kävin kirjastossa ja siellä oli adressi kirkon säilyttämisestä ennallaan. Kirjoitimme oitis alle, kirkkoa ei revitä.Jooga Sirkku on sairaana ja on uusi ohjaaja ja ihan hyvin menee. Teillä on ihan paljon pyöräteitä vielä jäljellä, jos kaikkiin pylväässä olleisiin nimiin ajelette. Taija ja tytöt lähtivät äsken, ei olla joulun jälkeen nähtykään. Pupuja oli tullut uusia ja pakkasta on ollut tarpeeksi. Hyvää lomanjatkoa, toinen viikko sujahtaa nopeasti::)))).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, hyvä, että kävitte katsomassa:) Meillä aika kuluu rattoisasti. Terveisiä Tuffalle ja Iisakille:)

   Poista
  2. Kiitos terveisistä. Saimme ihanan koirakolmikon, hienoin koertti kautta aikojen. Kirpparilta ostin toissapäivänä kultaiset raamit. tuffa sanoi niitäjoksikin ja minä, että älä sure, kyllä tähän kuva löytyy ja löytyi ihan kuin nakutettu:))

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...