Puuhellalla ruuanlaittoa; veneperunoita, kookoskermawokkia, jauhelihapihvejä yms. Puuhella herättää kaikki intohimoni ruuanlaittoon. Varmaan Saara-mummun mieli valtaa omani. Hän keitteli 1920-luvulla Avellanin kartanossa ruokaa kymmenille työmiehille- ja naisille. Meitä ei ole täällä kuin kaksi ja yksi kolli niin ruokamäärä taitaa riittää meille ensi viikoksi. Eli otetaan mielellään työmiehiä- ja naisia hommiin tänne meille. Palkkana ruokaa & kaffetta ja varmasti riittävästi. Työnilon lisäksi maalais-ilmaa ja Arthurin hulvattomat jutut. Eilen saimme myös musiikkia tähtitaivaan alla; Vangin toivetta yms. ikivihreitä esitti oma artistimme. Mahtoi olla metsän eläimet ihmeissään:)
 Nyyttoni hiirihommissa.
 Kohopenkit valmiina
 Nyt se hiiri saatiin kiinni - pian hiirivainaja on polulla somasti pakettina
 EI SAA KUVATA - hiirijahti menee pieleen
 Ilvesmäki kauneimmillaan syksyllä - I Love It
Maisemia mönkkäriretkeltä. 
Näin kaksi peuraa pellonlaidassa mutta tietenkään ei silloin ollut kameraa saatavilla. 
          Ajelimme lähiteitä pitkin ja poikin. Kävimme myös autiotalolla ja siellä oli jäätävä tunnelma. Kaikki keittiönpenkistä lähtien olivat jääneet niille sijoilleen. Talo oli ollut autiona jo vuosikymmeniä. Jotenkin pelottava paikka. Kuvissa on paikallismaisemia.

 Taidekuvia raefilmillä. Pomomies ei myöskään aina tykkää kuvaamisesta. Ilmeestä näkyy!


Löysimme hylätyn pellon, jossa kasvoi auringonkukkia. Poimin sieltä ison kimpun mukaan mökille vietäväksi. Mahdoin olla näky mönkkärin takana. Toisessa kädessä kukat ja toisessa kamera. Siinä oli todella vauhdin hurmaa. Alemmissa kuvissa Nyyttoni stalkkaa ikkunasta, emme kyllä tiedä mitä ja alimmissa kuvissa Nyyttoni on taas hiirihommissa. Tämä viikonloppu alkaa nyt olla ohi täällä Ilvesmäessä. Lämmitämme leivinuunia ja muita puusijoja. Lähdemme tästä pikkuhiljaa kaupunkiin ja viikolla taas palaamme tänne omaan paratiisiimme. Ensi viikko vielä lomaa, joten varmasti saan nyt paljon uusia kuvia ja tekstejä aikaiseksi blogiini. Kiitos kaikille lukijoille, kommentteja saa ja voi myös kirjoitella. Vastaan mielelläni:)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...