Elokuussa Ilvesmäessä


Nyyttoni pyydysti hurjan monta hiirulaista. Tänään kauhukseni löysin läjän ruumiita - ikäänkuin joukkohaudan. Kollipoika voisi ystävällisesti ns. tuhota nämä saaliinsa.

Lauantaina kävimme Leväsjoen perinnepäivillä ja sieltä napattuna muutama kuva; Ramona-koira, lampaat sekä työkone-kuvia.

Illalla harjoittelin yökuvien ottoa. Lopputulos on näkyvillä blogissa. Halusin vielä välttämättä kokeilla kuvaa kuusta. Kävelimme pellon laitaan illan hämärissä ja eipä sitä kuuta tietenkään sieltä näkynyt. Yksin ei olisi uskaltanut moista reissua tehdä, onnekseni sain seurakseni yön ritarin eli Sir Arthurin. Yön ritari kyllä oli elementissään: naisten pelottelu pimellä on varmasti huveista parhain:)

Nyyttonia emme yöretkelle ottaneet. Hän on kaikista innokkain poika lähtemään illalla, hämärän jo laskeudettua, ulos. Siellä olisi kuulemma ihanaa vaania ja tehdä hiiriruumis-kasoja aamulla Mamin löydettäväksi.

Nyyttonista on tosi paljon seuraa minulle mökillä. Hän hiippailee ja touhuaa joka paikassa missä minäkin. Vessanpolulla Nyyttoni vaanii hiiriä ja on aina yhtä iloinen jos tapaamme kesken hiirihommien.

Mökki on virkistänyt meitä; niin Nyyttonia, minua kuin Pomomiestäkin. Mökkeily on antanut uutta ajateltavaa ja suunniteltavaa. Nyyttoni tietysti taas saa vapaata liikuntaa. Se on painonhallinnan ja kunnon kannalta hänelle yhtä hyvä kuin meille muillekin.

Uutta viikonloppua odotellessa;

Nyyttoni ja Mami

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...