Lukekaas tämä:

Maailman hemmotelluimmat lemmikit elävät kuin kuninkaalliset.
Erikoisherkkuja ja muotivaatteita, muun muassa näitä asioita sisältyy tunnettujen miljonäärien ja muiden superrikkaiden lemmikkien elämään. Business Insider on koonnut kattauksen näistä poikkeuksellisista karvakuonoista ja töpselinenistä.
Listalla on muun muassa Lucky Diamond -niminen maltankoira, jonka ”häät” olisivat maksaneet 140 000 dollaria, mutta valitettavasti morsian ehti kuolla. Koiran omisti Animal Fair -lehden perustaja Wendy Diamond, joka on suuri julkkis Yhdysvalloissa.
Muotiguru Karl Lagerfeldin valkoisella siamilaiskissalla puolestaan on oma iPad. Kissa nukkuu tyynyllä ja sillä on kaksi palvelijaa. Yksi palvelijoiden tehtävistä on päivittää kissan tekemisiä päiväkirjaan silloin, kun sen isäntä on matkoilla, jotta hän voi sen elämää seurata. Kissan nimi on Choupette.
Entäpä Tommasino-kissa? 94-vuotiaana vuonna 2011 kuollut Maria Assunta testamenttasi koko omaisuutensa kissalle. Kissan kassassa lasketaan olevan ainakin 15 miljoonaa dollaria. Tällä summalla Tommasino on kuitenkin vasta kolmanneksi rikkain lemmikki maailmassa. Tommasino ei luonnollisesti syö mitään peruspurkkiruokaa tai raksuja, vaan annoksia, jotka on koottu muun muassa maidosta ja kekseistä.
Business Insider löysi listalleen myös näyttelijä, elokuvatuottaja ja -ohjaaja George Clooneyn possun, josta sivusto sanoo hieman pisteliäästi, että Max Clooney näyttää olleen isäntänsä pisin ”ihmissuhde”. Se kesti kaikkiaan 18 vuotta ja näitä vuosia luonnehditaan possulle onnellisiksi. Max Clooney kuoli vuonna 2006.
Henkivartijoita ja siivoojia
Maltankoira nimeltä Trouble kuoli viime vuoden kesäkuussa, mutta ehti elää poikkeuksellisen elämän.Se oli ehkä rikkain ja lellityin pikkukoira. Koiran omisti hotelli-imperiumin perijätär Leona Hemsley, joka jätti kuollessaan lemmikilleen 12 miljoonaa dollaria. Trouble-koiran elämää kadehtisi kuka tahansa. Troublen turkin hoitoon kului 8 000 dollaria vuodessa ja ruokakin maksoi noin 1 200 dollaria. Koiralla oli kokopäivätoiminen henkivartija.

Eli mulle kuuluu myös mm. oma PT, henkivartija,luxus-ruuat & hemmottelulomia. Nämä eivät ole vielä toteutuneet mutta toivossa elän. Sitten , kun mun oma Maminahka voittaa lotossa niin mä tiedän mitä mä saan.  
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...