Nyyttonin käyttämät Aloe-tuotteet

Eläimet

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel

Eläimet ovat samanlaisia kuin me ihmisetkin – nekään eivät voi hyvin, jos niiden vatsa ei toimi. Tämän vuoksi Aloe Vera Gel on hyväksi myös eläimillesi. 1 000 ml.
Forever Bright Toothgel

Forever Bright Toothgel

Hyvä hammashygienia on tärkeää plakin ja hammaskiven ehkäisemiseksi. Käytä hammasharjaa tai harsotaitoksia ja puhdista tarvittaessa hampaat varovaisesti pitkin ikeniä.
Aloe Veterinary Formula

Aloe Veterinary Formula

Tämä eläimille tarkoitettu Aloe Vera -suihke sopii erinomaisesti mietoon, mutta tehokkaaseen puhdistukseen. Suihke antaa myös ravintoa kuivalle iholle, turkille, tassuille, nisille, kavioille, harjalle ja hännälle, ja sitä voidaan käyttää aran ihon hoitoon. Aloe Vera Gelly -geeliä voi hieroa myös Veterinary Formulan käytön jälkeen. 473 ml.
Aloe Liquid Soap

Aloe Liquid Soap

Aloe Liquid Soap on mieto saippua, jota voidaan käyttää ihon, turkin, tassujen, nisien ja kavioiden puhdistukseen. Liquid Soap sopii erittäin hyvin koirien korvien puhdistukseen. Aloe Veterinary Formula sopii hyvin käytettäväksi pesun ja kuivauksen jälkeen. Käytä puhdistukseen mielellään pientä suihkepulloa tai harsotaitosta. 473 ml.
Aloe First

Aloe First

Aloe First -suihketta voidaan käyttää samalla tavoin kuin Aloe Veterinary Formula -suihketta. Lisäksi se sisältää hyvää tekeviä yrttejä herkkien alueiden käsittelyyn. 473 ml.
Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme on kiinteä Aloe Veraa ja propolista sisältävä voide, jota levitetään kuivalle ja ärtyneelle iholle. Levitä tarvittaessa Aloe Propolis Creme -voidetta ohuelti monta kertaa päivässä. Voit käyttää Propolis Creme -voidetta yhdessä Aloe Vera Gellyn kanssa erityisesti hevosten haavojen hoitoon. 113 g.
Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly -geeliä voidaan käyttää kuivalle ja herkälle iholle. Levitä sitä ohut kerros useasti päivässä. Gellyä voidaan hieroa myös herkille alueille tai sitä voidaan käyttää haavojen hoitoon. Gellyä voidaan käyttää myös yhdessä Aloe Veterinary Formulan kanssa suurilla alueilla ja isoille eläimille.
Aloe-Jojoba Shampoo

Aloe-Jojoba Shampoo

Aloe-Jojoba Shampoo sopii suurempien eläinten sekä tuuheaturkkisten eläinten pesuun ja hoitoon. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi hevosten harjan, hännän ja kavioiden pesuun. Jojoba Shampoo on hoitava ja sopii erityisesti turkille, kuivalle iholle ja karvoille. 296 ml.
Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion on lämmittävä linimentti, joka sisältää Aloe Veraa ja eukalyptusta ja joka sopii hyvin aran ihon hierontaan. Vältä tuotteen joutumista silmiin. 118 ml.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...