Maistiaisille menossaMeinasin ottaa pikku maistit Maminamin Chilipuusta, ou jee:) Sitten mietin, että en sittenkään nappaa uutta makua pikku kitaani. Mulla se kuuluisa järkikulta antoi varoituksen; kyllä intuitiota pitää aina seurata. Oikeesti musta noi chilit haisee kummalle, ihan pahalle. Terveisii kaikille kamusille, olkaa varovaisia siellä kotonanne! Älkää maistako kiellettyä hedelmää:)

Kommentit

 1. Oskari: Meijän äippäkin yritti joskus kasvattaa chilejä. Söin niitä suoraan puskasta. Miulla on kuulema addiktio ja pakkomielle kukkiin ja kasveihin. Meillä ei niitä oo ollu enää pitkiin aikoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää olet Oskari viisas koiraksi; terveisii äipälle & tiimille:)

   Poista
  2. Oskari: Miusta aina sanotaan, että mie olen kissa, joka luulee olevansa koira, olenhan mie Siiri-koiran kasvattamana. Mie olen kuitenkin meidän lauman komein kolli. Pikkurakki eli Tuure on sitten asia erikseen....

   Poista
 2. Ai niin juuh...mulla menee teen roolitukset sekaisin:) Mutta sä olet Oskari kissa ja Tuure on Pikkurakki, eli me Osku ollaan kaverit ja Tuure saa olla meen kanssa jos me otetaan se messiin:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...