VIP-Hoitaja kuvissaMulla on se VIP-Hoitaja niinku suuremmilla staroilla nykyään on. Se on mulle tosi lempee ja sit se ymmärtää mua ja mun tarpeita. Se ei ole koskaan jotain ihan tyhmää multa kieltänyt kuten esim. Maminami. Et tuu taas takas, mun rakas.

Tänään kävin tsekkaan Velimiehen maalla. Meinasin ottaa siltä senkat mutten sitten viittiny. Riitti, kun söin sen murot ja tuuttasin kakkosen sen kippaan. Me ei oltu siellä kauaa, mulla olisi vielä aika kulunut. Kyttäsin ainakin metristä tappaja-oravaa. Mä olisin heti mennyt näyttää sille kuka käskee mutta siinä oli onneksi lasi välissä. Ne taitaa olla aika kiukkusia tyyppejä.

Terveisii maalle & kiitos trahteereista. Me tullaan taas joku arkipyhä ensi viikolla:)

Kommentit

  1. Kiitos käynnistä,mulla oli ihan kivaa sitten kun sää lährit. Mun täyty haistella sun kaikki jälkes. Toi mamma eliminoi sen parhaan kakkosen, jota tutkiskelin ja mietiskelin. Vanha herra haki puita ja mää otin vähän siltä kyytiä. Vähän ennen liiteriä mää hyppäsin kopasta hankeen ja tulin sissään tuhatta ja sattaa. Onneks ovi oli raollansa, että pääsin, kun mulla on semmoset kovin herkät tassunpohjat, ne ei sitten kestä yhtään astetta pakkasta, ne on kesäkengät varmaan.Sisällä oli toinenkin puukoppa, mää menin siihen istumaan ja odottaan, että taas lähdetään. Vanhaherra sano, että älä yhtään luule, että mää sua kantelen ympäri pihhaa, kun painat ryökäle yhtä paljon kun puutkin.Hoh, hoh sitten ne lähti kävelylle ja mää pääsin katteleen lintuja ja oravia. Klasin takkaa ilma näytti ihan lämpymältä ja mukavalta, mutta mää päätin, että mää en ulkoile ennen ko maa on vihree ja sittenkin pitkin polkua ja seinänviäriä. Mää en yhtään tykkää kävellä semmosesa pehmeesä ruahosa, kon ei tiärä mitä siälä on. Tuu taas, sää virkistät mua, vaikka ookkin tommonen kaupunkilainen. terkkuja maalta.D)))

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...