Mä & Velimies maalla
Tässä on aitoa suomalaista työmiesnäkymää, huomatkaa kuvissa oleva vasara. Olen just lähdössä naulaamaan nauloi sillä. Aattelin tehdä Maminamille reen ja jotain muuta pientä puhdetyötä:)

Oikeesti me seikkaillaan Velimiehen kanssa. Mieletön tunne päästä iltasella möyrimään konesuuliin kaksistaan. Mua ottaa ihan vattasta, kun niin jänskättää. Velipoika aina pelottelee mua kissahaamuilla ja musta ihan tuntuu, että mä näin yhden haamun. Se oli semmonen keltavalkonen kolli ja mä muistan, et täällä on asunut semmonen joskus. Hitsukka sentään, kyllä elämä on ihanaa.

Kommentit

  1. Meillä remontoidaan keittiötä. Heti aamulla on kauhea meteli ja koneet jyrisee ja niillä kahdella papparaisella on semmonen leikki, että ne heiluttaa punaista taskulamppua ja se viiva on jotenkin kovin tärkeä. Nyt on laattia paikallaan ja minä uhmasin kaikkia jyrinöitä, kun minun täytyi tutkia kaikki kolot ja yksi oli muita suurempi seinässä ja pääni ehdin sinne tunkea, kun se vanhempi huomasi ja pani minut jäähylle ulos. Siinäpä käppäilin ja et usko, kuinka ihanalta tuntui, kun mamma huusi vaarinpirtiltä, että tules Iisakki tänne. Siellä on lämmin sänky ja ruokaa, ai, että elämässä on muutoksia. Sää sanoit, että mää en ossaa ko kokemäkkee, ihan vahinkosa tuli tommosta kirjotus kiältä. Kappas vaan kaupunkikolli, mää oonkin kakskielinen ja tykkään musiikista.Terkkuja kaikille

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...