Omituista touhua

Nyt on syksy. Se tarkoittaa, että donnat polttaa kynttilöitä. Mun oma donna teki illalla hienon kelluvan kynttiläsydeeman keittiön pöydälle. Siinä on semmonen laakea malja ja siinä kelluu tuikkuja. Mun Maminami on kova peto sisustaan niin ne kynttilätkin piti soinnuttaa meille sopivaksi. Niinpä se värjäsi sen veden siniseksi karamellivärillä.
Nyt valveutuneemmat lukijat voikin arvata mitä sitten tapahtuikaan. Joo, ei illalla mitään mutta yöllä mulle tuli mieleen ne kelluvat kynttilät. Mun päästä vaan kuulu yöllä; NAPS. Mä meen vähän koittaan niitä tuikkuja. Mä tosi hellästi niitä sitten taputtelin ja vesi loisku aika vähäsesti ( mun mielestä.)
Aamulla Mami pelästy mua; se luuli et mä oon saanut syaniidia jostain...käsittämätöntä naisten ajattelua...vähän mulla naama sinertää - karamelliväri tarttuu kyllä pienen kissamiehen naamaankin:)

Hyvää syksyä mun lukijoille. Rakastakaa toisianne - polttakaa kynttilöitä !

Kommentit

  1. Moi velimies. Susta on kommee kuva otettu. Mullakin on sulle ny kerrottavvaa. Mää en oikein ymmärrä mitä meillä tapahtuu.Keittiön ovesta on kahva pois ja teippejäkin siinä on. Sitä on jatkunu nyt jo hetken aikaa. Ekaks mää meinasin mennä läpi seinän, jo sen päivänen jyrinä kävi, mää luulin, että nys se koivu kaaru talon päälle, jota pelläätään. Me ollaan evakossa vaarin talossa. Siälä vasta kommeeta on. Nin lämmin, että otan soffalla torkut tämän tästä, kon ei tartte kylmäsä kyyristellä. Aamulla ja ehtoolla ei tartte ko koppa ottaa, nin mää oon kyyrisä.Mennään sitte yhresä kos tuut, ni vaarin vinttiin komppaamaan, siälä on hianoo.t.Iisakki

    VastaaPoista
  2. Eikä! Mulla on ihan samannäköinen kissa, se tosin on pienempi! Ihana!

    VastaaPoista
  3. Kiitos vaan, olen tosi ihana. Kyllä se mun näköinenkin katti on varmaan ihku:) Mä olen aika pulskassa kunnossa mutta mua ei pieni tuuli vie.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...