Päällystyspuuhissa
Ihan mieletöntä auttaa Ihmisnahkasiskoa ja Maminamia näissä kirjan päällystyspuuhissa.
Tuloksena on seuraavaa; muovin ja kirjan välissä on kartusiaanin karvoja, tassunjälkiä ja muita murusia tunnistamattomia alkuaineita.

Mutta auttanut olen parhaani mukaan ja se on ollut kivaa puuhaa. Tuu sääkin Velimies sieltä maalta tänne cityyn niin pyydetään iso rulla kontaktimuovia ja levitetään se tohon lattialle. Et tiedä kuinka kivaa siinä on kävellä ja parasta on se, kun se muovi jää turkkiin kiinni. Hitsukka, mitä DNA-näytteitä Mamilla on nyt mun karvoista.

Halaus ja suukko kaikille mun Kamusille.

Mä kuulin, että mun toinen Kummitäti on päässyt kivaan duuniin eli supermuisku Iidalle:)

Posted by Picasa

Kommentit

  1. Haa, mun mamma onkin vielä oppimiskykynen. Aina se moittii, että mää oon hidasoppinen, mutta on vanha jäärä mun miälestä ja nyt vasta oppi viikonvaihteesa sun siskolta, että keskipyärää rulluttamalla pääsee noppeemmin paikasta toiseen,mää oonkin siähen naksuttelluun kyllästyny. Vanha herra lausui viisauksiaan aamulla. Iisakki onkin kiukkuhiiri, kauheen äkkiä tarttis saada aamuruoka ja aamupala meille ja vielä mamma pöyrän viäreen, sit on hyvä, mutta se vaatii joskus oikein kiukkuamista ja paljon tassujen töminää. Hianot ihmiset sanos, että mää oon yhteisöllinen vai mikä se hiano sana oli, mutta ainakin musta on kivvaa ko kaikki syä nahistaa yhtä aikaa ja puhtaista kupeista. Terkkuja sulle toivoo Iisakki ja sen kamut

    VastaaPoista
  2. Terve Newton!

    Siulle on tunnustus meidän blogissa.

    Terveisin Tassuveljet Oskari ja Tuure

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...