Positiivarit

AAMUN AJATUS

Maailma on sitä, millaisena sen näemme.
Ken näkee sen kauniina, rakastaa sitä,
ja jolle maailma on rakas, se ei liikoja
masennu sen varjopuolistakaan.


Keskeltä kurjimpiakin tilanteita hän itse
yhä uudestaan sieppaa kiinni päivänsäteen.


-Egon Jameson


RYHDY ILOPILLERIKSI


Jokainen työpaikka tarvitsee ilopillerin, ihmisen joka saa muut nauramaan, auttaa toisia näkemään työn humoristiset puolet, kiinnittää innostavia julisteita, muistaa kaikkien nimi- ja syntymäpäivät, yllättää leipomallaan kakulla.
Onko sinun työpaikallasi tällainen? Jos on, arvosta hänen panostaan. Ellei, voisitko sinä ottaa pestin vastaan? Miksikö? Koska hän saa parasta palkkaa työstään, riippumatta lainkaan siitä mitä hän ansaitsee euroina.

Vauva-Nyyttoni Unkarissa

Kommentit

  1. Mää sanoin meen Iisakille, että sää oot tahtomattas meen ilopilleri. Erellisehtoonaki, ko mää olin aikani huutanu ja krapistellu namuaskia ja olin jo luavuttamasa, ko mää huomasin vaarin pirtin eresä ninko suuren kiven ja aattelin, että toi on varmaan puronnu vanhan herran kuarmasta, ko se tuli mökiltä kottiin. Mun täytyy viärä se pois, ettei kukkaan tärvää siihen itteensä. Si mää huomasin, et siinä jököttikin itte Iisakki. Kiukkuinen ko piru ja katto mua hätäsesti yli niskain ja sano, et mee pois vaan, meil on asiat kesken. Viiren metrin pääsä istu samasa asennosa donna Mirri. No, Iisakki lähti mamman erellä kottiin päin, mutta huuteli vielä Mirrille, että yällä saat kompata täälä, mut kokkoot ne rotannahkas ja viät navetan taa, mua iljettää semmonen ruaka vaik ois kuin hyvvää ja terveelistä, nin bartiks en kyllä ruppee.Vähän ajjaan päästä Iisakki kiipes sänkyyn, ko oli syäny ja sukinu. Ko se siinä kyhnytti, nin ajattelin, että jos ei tommonen oo ilopilleri nin ei mikkään.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...