Lainaus Positiivarit - sivustolta


Torstai 19.5.2011

AAMUN AJATUS

Eläkäämme niin, että kuollessamme

suree hautaustoimistokin.-Mark TwainLÖYDÄ SISÄINEN YRITTÄJÄSI

Kaikissa meissä asuu pieni yrittäjä, olemmepa sitten toisen palveluksessa tai pyöritämme omaa yritystä. Sisäinen yrittäjyys tarkoittaa sitä, että näet ympärilläsi enemmän mahdollisuuksia kuin ongelmia, ymmärrät tavoitteiden merkityksen, kohtaat muut ihmiset avoimin mielin ja ymmärrät palveluasenteen merkityksen.
Sisäinen yrittäjä loistaa työsuhteessa, kotioloissa, naapuriyhteisössä – kaikkialla, missä hän liikkuu. Hänen tavoitteensa ja motiivinsa ovat selkeät, hän ankkuroi toimintansa lujasti omiin arvoihinsa ja hänellä on optimistinen mielenlaatu.
Työyhteisövalmentaja Tom Lundbergin sanoin: olet Minä Oy:n omistaja, toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja ja lähetti. Jos et ole huomannut, että yrittäjyys on enemmän elämäntapa kuin elinkeino, olisiko nyt aika antaa itsellesi tilaisuus?
Menestys on asenne. Kun annat sisäiselle yrittäjällesi mahdollisuuden, tulet kukoistamaan ja saavuttamaan asioita, joista et tähän hetkeen saakka ole edes uskaltanut unelmoida.

-Jussi /Valmista tuliKommentit

  1. Näin on näreet, enemmän yritystä elämään, jää vähemmän aikaa märehtiä tyhjiä. Sen tietää Iisakkikin. On tottunut tutkailemaan ulkonurkat heti aamulla, satoi tai paistoi,niin ei tartte koko päivää miettiä, että meniskö pihalle. Jää enemmän aikaa ihanalle mietiskelylle ja torkuille omassa puussaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...