Kiitos mun Syndevieraille !

Mulla oli tänään toimistolla ihan ihkut synttärit. Mä sain hienon kortin ja sit mä tarjosin mansikkakäpykakkuu, pullii ja kaffeeta.
Mulla kävi paljon vieraita ja sit ne Pikkukissadonnat oli kanssa. Meillä tuli vähä sanomista ja mä vietin loppupäivän omassa huoneessani. Se toinen Pikkumisu kävi vaan kattomassa mua sitkeesti ja lopulta mä jouduin sanoon sille tosi lujalla äänellä, että " rajaa nainen. "

Ai niin, tulihan mulle lahjaksi Citroen-avaimenperäkin. Semmonen Autokauppias-setä anto sen mulle. Ihan ikiomaksi. Maminami oitis sosialisoi sen multa. Kyllä naiset ovat hirmusia otuksia. Varmaan ne tulee mulle ihan uniin ensi yönä.

Kiitos vaan kaikille kovasti, kyllä mä olen onnekas Kissamies. Harvalle Kartusiaanille on laulettu venäjäksikin Onnittelut!
Posted by Picasa

Kommentit

  1. Heips velimies, eiks ookki juhlat ihanoita. Määkin tykkään juhlista, kon ei vaan mun tartte esiintyä, eikä paljon jaella tavaroitani, muuten kyllä. Mul ei oo oikein kissaystäviä ko sää. No, on toi Mirri kaikkitiätävä. Mut jos me ollaan vaik täälä sisällä, ei oo yhtään varmaa ko se syä mun kupistani ja mää meen sannoon et se on mun ruaka, ni päin näköä tulee semmonen töpsäys, ko olis saanu tyämiähen kintaasta ja sit se syä vaan. Oon ollu pihalla ja ottanu aurinkoo ja eilen ehtoolla ko me jo maattiin ton mamma kans. Ni, mää kuulin issoin valkosten jorlausta ja kattelin kattoon et onks siinä reikä vai kuin se niin selkeesti kuuluu.No, mamma rauhoitti ja sano, että se on vanhan herran radio täysillä, kato ko se ei piäntä ääntä kuule. Mua harmitti, ko mammaa nauratti ja se sano et mää voisin kattella usseimmin ylöspäin, ko mää olin vinkeen näkönen. Terkkuja kaikille maalta toivoo Iisakki ja mamma

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...