Ihanaa Syndee mulle ja Velimiehelle !Me ollaan pojat nyt 2 -vuotta. Ihmisen iässä about 24-vuotiaita. Komeita nuorukaisia siis.
Olen nautiskellut koko viikonlopun ihanasta auringonpaisteesta. Mieletöntä makoilla partsilla auringon paisteessa.
Maminami tilasi mulle Zooplussasta superluomuruokaa ja sit ei ihan niin luomua kissanhiekkaa. Se kisunhiekka on tuoksutettu lavendelilla. Varmaan aikas hyvän hajusta. Ehkä se hieman peittää mun kakkosen tuoksua. Maminami oli lauantaina poissa kotona ja Pomomiehen piti vaihtaa mun kakkoset. Siinä tarvittiin melkein happinaamari ja kaikkee muuta rekvisiittaa.
Se on kuulemma hajuherkkä; selitykset sivu seitsemän.
Terveisii sulle Velimies. Pidä ittes miehenä. Juhlitaan sit syndei kun nähdään. Toimistolla pidetään mulle partyt.
Sinne on kutsuttu kaikkii tyyppei ja sit ne Pikkukissadonnat.
Posted by Picasa

Kommentit

  1. Onnee sulle velimiäs. Kyl me onnee tarvitaan.Mamma tuli kottiin Porista lopen väsyneenä, mutta onnellisena. Se oli kävelly ja saanu laastareita kantapäähänsä ensiapuihmisiltä, jokka oli kävelly sen peräsä ja varmaan ajatellu, että pian toi mamma tarttee laastaria varmaan.Sitte oli syäty kaikkee semmosta terveellistä ja sitte oli menty saunaan ja uimaan. Sisse tuli junalla kottiin ja vähä kuulemma oikasi ja kymmeneltä heräs kaffeelle ja mää pääsin sisälle. Mua sitte harmitti, ko 2v. päivänä istuin myähään pihasa ja birdikkä ei ennää puhunu mittään. Oli kumminkin onnellista, aika kasa ruakaa ja mamman kainaloon. Öitä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...