Pää alaspäin maailma näyttää uudelta

Koita sääkin Velimies olla tälläi niinku uudessa asennossa ! Munkin hulmahti sillai veri päähän et olen nyt ihan uusi kissamies. Mun ajatukset selkeenty ja nyt kaikki on kristallinkirkasta.
Pomomies väittää etten mä ole selvää päivää nähnyt mutta kattos vaan ittees.
Maminami pesi taas tänään mun rakkaan satelliittini eli siis kansankielellä mun vessani.
Mä en ymmärrä miksi sitä paljua pitää pestä joka viikko. Just kun mä saan sen omani hajuseksi niin toi mami ottaa sen ja pesee. Karmeesti tulee vaahtoa ja kaikkee häiriötä semmosesta jatkuvasta pesuhommasta mulle. Muakin harjataan kokoajan. Kyllä pesut ja harjaukset hoituu kerran vuodessa.
Jatkuvaa laappimista mä en kyllä käsitä. Kaiken kruunaa operaatio tuuletus. Mut viedään parvekkeelle ja sitten mun pitää tuulettua. Tuulettas vaan ittensä ny kuntoon ensin. Hitsukka, että täällä on kaikkee kartusiaanille sopimatonta touhua alvariinsa. 

Kommentit

  1. Haa, velimies, mää kattelen ussein pää alaspäin mun puusani. Vanha herra kulkee mun miälestäni alassuin paremmin ko pystysä.Tännäänkin, ko se ajatteli, purottasko tota lunta katolta. Lauta kainalosa se seiso pitkän tovin. Mua se ei kyllä häirinny, ko mulla on aikaa.Sisse rupes rynkyttään ja heti ensimmäinen klimppi putos sen päälle.Mää en kuullu, ko klasi on kii, että mitä se sano, mutta kyllä sen huulet heilu siihen malliin, että lauta vietiin takasi ja sisse tuli jo puukopan kans ylös mäkkee.Ei ottanu mua koppaan, vaikka olsin menny mukana. Hornan tuuttiin koko lumet, ko mun porukat vapisee katolta puttoovan lumen tähren, niinko ei ny muuta ols, sanon vaan.Terveisin Iisakki

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...