Iisakki ulkoilee ja alakuvassa Iisakki menossa ulos iloisena !

Kommentit

 1. Terve velimiäs. En oikein tiärä mitä ny kirjottaisin. Minä haluan omalle rapulleni istumaan ja katteleen pihan elämää.Pyhänäkin mun viätiin sylisä tonne kauvas pihhaan eikä päästetty tohon mun omalle paikalle.Tännään ko mää pyysin lissää ruakaa, niin mamma sano vaan, että onk sun vattas kippee, sis se meni päikkäreille.Mää menin sen viäreen ja pampuloin koko voimallani ja välillä oikein korotin ääneni. Vihrosta viimen, ko en antanu periks, se nousi yls ja sano, että pihalle et ainakaan pääse, ko lumet puttoo katolta päälles ja näkyviin ei jää eres hännänpäätä. Jos sun viälä nälkä on, niin saat kai sää lissää ruakaa.
  No ny mua oikein kehräyttää täsä omasa puusani ja kattelen mammaa ja sanelen sille vähän asioita. Mää oonkin ny oikein mamman kissa poikaa. Terveisin Iisakki. Ps. joskus täytyy ruakansa etteen tehrä kovasti töitä.

  VastaaPoista
 2. Semmosta se on meitin elämä. Suo siellä, vetelä täällä. Ei noi donnat tajuu meen päälle yhtään mitään. Nälässä pidetään ja ulos viedään pakkasella. Ei ole kohtuutta tässäkään hommassa.

  VastaaPoista
 3. Mutta pidä Velimies puoles - mäkin hoidan hommat täällä cityssä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...