Epleyn asentohoito

Tää on mulle ihan vanha juttu. Maminami roikottaa päätään tässä asennossa sängystä. Se tekee semmosta asentohoitoa. No, eipä nyt päästetä mielikuvitusta laukkaamaan, tämä on vakava juttu.
Epleyn asennossa päätä roikotetaan ja toivotaan parasta, sanoo Pomomies.
Aikuisen oikeesti Maminamin korvakalkit tai jotkut menee paikoilleen. Tai aivot voisi sanoa kyynisempi kissamies. Sopii katsoa netistä, siellä sitä tietoo on tästäkin hommelista.
Every case, musta on ihkuu törkkii Mamii naamariin, kun se ottaa tätä hoitoo.
Mulla nää korvakalkkijutut on täysin kunnossa, kiitos erinomaisen kartusiaaaniperimäni. Mä olen katsos vanhaa alkuperäisrotua, siis vankkaa tekoa.

Kommentit

  1. Moi velimies. Kuule, toi roikotus on ainakin mun kohrallani pakollista. Katos, kun mun tää ikioma pömpelini on liika lyhkänen, ko mää oon kasonnu, sannoo kokemäkiläinen. Musta on kyllä kiva kattella mammaa, ko se napsuttaa konneella. Mää tiärän koska se lähtee pois. Konneesa on määrätyt temput tehtävä, ennenko se suastuu menemään kiinni, mää kuulen ne ja oon ekana unijukkaa odottamassa.Vanhalle herralle ei pärjää kukkaan, se nukkuu kesken sanan ja herrää taas ja kyssyy, oonks mää Iisakki kuarsannu, mun on pakko nyäkätä. Ny sain taas jauhista, ko porukat kävi kylillä. Maistu komialta, katos gelee ruoalla päällystetty jauhis, ei oo paljo sen voittaneita ja ei tuu jummi, jammi nälkäkään heti ko hiukan on silmänsä kerriinny ummistaan. t.Iisakki

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...