Newton - Komea Kissamies

Mä käppäilen tässä kohti kesää ja uusia seikkailuita. Kyllä se kesä sieltä tulee, kunhan jaksaa odottaa. Mä olen tosi komee kissamies niinkuin kuvasta näkyy. Tiedoksi jos mun blogii lukee vapaita Donnia.Mulle saa lähettää kuvan ja tassupostii. Mä voin tehdä ihan ikioman gallerian mun tyttöystävistä.Siellä maalla on se se yksi tumma ja tulinen Mirri. Mä vaan jään sen kanssa alakynteen. Hiukan hellempii tyttöi mä ehkä etsin.
Helliä ja kielitaitoisia. Mä voisin lähtee reissuun mun donnan kanssa. Kierreltäs maailmaa ja saatas uusii vaikutteita. Nykyään pitää olla ajan hermolla. Ei näinkään komee kolli voi jäädä makaamaan vaan laakereillaan. Tsii Juu Velimies. Mä tuun ehkä viikonloppuna moikkaan sua. Jos mun porukat lähtee kuskiksi. Kyllä mä itekin osaisin ajaa autoo. Se on ihan helppoo. Mä olen katellut kun Maminami ajaa. Pitää vaan painaa kaasua ja antaa mennä. Ja toivoo parasta, sanoo Pomomies.

Posted by Picasa

Kommentit

 1. Oot sä Nyyttoni kuule komee poika. Kyllä noin upeella donnia pitäis riittämän ihan riesaks asti. Terveisii Littoisista muilta sinipukuisilta ja niitten ihmispalvelijoilta.

  VastaaPoista
 2. Kiitti vaan terkuista. Sinipukuiset on siniverisiä. Mun ihmispalvelija on laiskotellut tänään(kin.)Ei ole ruoka tullut kippoon ajoissa.

  Taidan mennä maate. Nään sitten varmaan kauniita unia ja tulevan kullan kuvia.

  VastaaPoista
 3. Heips Nyyttoni. Tossa kuvassa sun siniset raidat näkyy mukavasti. Tiätsä, sanoo porilainen, että meillä poikkes naapurin emäntä. Toi ternimaitoo ja puheli mamman kansa kaikkia asioita ja mää kuuntelin mamman sylisä oli tosi kodikas tunnelma. Naapurin Mirrille oli tullu tauti. Käsitäks, sille mahtavalle maadonnalle oli tullu kiviä, en muista mihin, mutta niitä oli tohtoroitu. Tää naapuri sanoi kissainkiälellä, mitä miältä Mirri oli sisäarestista, jota maarätty oli. Mää poukkasin melkein kattoon ja sieltä mattolle ja perimmäiseen nurkkaan. Hitto, kun pelästyin niitä madonsanoja, joita Mirrin äiti luetteli. Mahtoks se ittekkä tietää, mitä tuli sanottua.Terkkkuja vaan maalta. Tuu vaan viikonvaihtees, on luvattu lämpeempää ilmaakin.

  VastaaPoista
 4. Moi vaan Velimies. Mirrillä oli pissis.
  Mä varon semmosta tautia. Me ei riisuta ennen plus-asteita Pomomiehen kanssa ruskovillakalsareitamme. Me pojat ei jäädytetä ainoitamme. Tsii Juu. Terveisin Nyyttoni

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...