Kotona jälleen


Kiitti mun ihanalle hoitajalle, Iidalle. Ja sitten tietty mun koko Nummelan Hoitoteamille. Meillä suuremmilla staroilla on niinku semmoset teamit; henk.koht. kunto-ohjaaja, manikyristi, pedikyristi, ravintoneuvoja yms.
Mä en yhtään muistanut koko Maminamia, illalla vaan käppäilin täällä himassakin ihan coolina. Makailin mm. sohvalla ja sängyn alla. Aattelin et noi tyypit vois mennä takasin sinne tyhmään espanjaan. Aamulla mä en enää muistanut et mun piti olla niinku hylätty kattimies. Mä näin Mamin sängyssä ja mun slaavilaisessa sydämessä roihahti rakkauden liekki. Mä hyppäsin Mamin sänkyyn ja huristelin ja tampuloin sen tukan ihan märäksi. Annoin suukkoja ja halauksia. On se kummiskin mun ikioma mami. Pomomiehellekin mä annoin hellyyttä heti aamulla. Se luki lehtee niin mä hyökkäsin pöydälle ja sanoin et " terve, näkyy suakin. Paiskataan kamut kättä ja hierotaan posket yhteen. " Mä laitan tähän vielä kuvii siitä niitten matkasta. Siellä oli ollut joku ihana kissanainenkin niitten hotellilla. Tässä on senkin kuva pian. Onneksi ne ei tuonut sitä mulle matkamuistoksi. Mä oon kuullut, että ne espanjattaret voi olla tummii ja tulisii. Hitsuli, se olis mua täällä komentanut ja varmalla pakottanut tanssii sitä flamencoo.
Posted by Picasa

Kommentit

  1. Kiitos, kun moikkasitte meitä kotiapäin tullesa ja toitte matkalahjuksiakin. Mää riihaannuin siittä jälleennäkemisestä sillai, että viälä jodlasin kuin itävallan poijjaat seuraavana päivänäki. Kaikki sun kulkujälkes oon monneen kertaan tutkinut ja oikein haistellut, mut tällä kerttaa en viitsinyt merkkailla, kun viimeks mamma sai semmosen raivarin, pesi kamalan hajusella kluutilla kaikki paikat ja sun hajus ninko munkin meni ihan hukkaan.Terkkuja sulle, nährään, sano kommeet toisillensa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...