Väsyttää tää maanantai


Hitsukan tylsä päivä ollut tänään. Ulkona sataa vettä ja sisälläkin on ihan harmaata. Olen sitten lähinnä lepäillyt ja käppäillyt.
Mun vattani on ollut löysällä jo monta päivää ja niinpä mun ruokavaliokin on vähän nyt kelvemmällä linjalla. Maminami sekoittaa salaa mun ruokiin maitohappobakteerijauhetta. Kyllä mä sen huomaan ja haistan. Mutta olkoon niin, kyllä mä pystyn syömään niitä pöperöitä vaikka onkin semmosta jauhetta siellä mukana. En mä ainaskaan halua joutua millekään vesipaastolle. Terveisii Velimiehelle maille.
Posted by Picasa

Kommentit

  1. Nyyttoni hoi! Toivottavasti sun tuotos nro 2 normalisoituu pikasesti ja pääset taas ASIAAN eli kanageleeseen. Kurjaa tommonen kevee linja, kunhan ei alkais ihan näköö haitata. Mut olet sä komea poika! Terveisii Littoisista.

    VastaaPoista
  2. Terve Nyyttoni. Katselin mammaa pihalla, kun se hääri ton lumen kanssa ja toi vanha herra kans. Ajattelin, että koska se ajaa traktorilla päin seinää, kun niin jyrisi ja tuli lähelle.Sit oli kaikki tehty, mamma huuteli mua ja mää vaan olin silmät kiinni, se tuli ihan lähelle ja sano, että nyt kolli pihalle, kon oot koko viikon sitä kinunnu. Yht äkkiä seisoin jäisellä pihamaalla, peppu niskaote oli taas tehonnu. Sielä olikin oikein mukiinkäyvä ilma ja linnut vistras ja oikein miäli virkisty.Mamma katto kelloo, kuinka kauan voidaan olla ja vihdoin sain kurvata sisälle. Sitte syätiin ja mentiin maate. Hoh, hoh, kun mukavaa, kaikki köllittiin siinä ritirinnan ja jokku kuorsas, jokku ei. terkkuja täältä maalta toivoo Iisakki

    VastaaPoista
  3. Moikka, terveisii Littoisiin kanssa. Nyt mun kakkonen oli aamulla ihan jes. Ärsyttää, kun Mami tutkii silmä kovana mun jätöksiä. Kattelis vaan omiaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...