Lainaus Positiivarit - sivustolta

Kun saat mitä haluat elämän taistelussa, ja maailma tekee sinusta kuninkaan päiväksi, mene peilin eteen ja katso itseäsi, ja kuuntele mitä sillä kaverilla on sanottavaa. Sillä ei ole isäsi, äitisi tai puolisosi, joiden arvostelu sinun on kestettävä, kaveri jonka arvio painaa eniten, on kaveri joka tuijottaa takaisin.

Hänet pitää tyydyttää, viis muista, sillä hän on kanssasi loppuun asti. Ja olet läpäissyt vaikeimman testin, jos kaveri peilissä on ystäväsi. Voit saada osaksesi onnea, ja ajatella, että olet huipputyyppi, mutta kaveri peilissä haukkuu pummiksi, jollet pysty katsomaan häntä silmiin.
Voit huijata maailmaa kaiket vuodet, ja saada silti Taputuksia olallesi, mutta palkkiosi on surua ja kyyneliä, jos huijaat kasvoja peilissä.

Kommentit

  1. Voi hitsukka sentään, sinua lainatakseni. Tänään, kun olin syäny mahani täyteen ja loikoilin tosa mamman viäresä, se silitti mua ja sano, että voi, voi, kun sää oot kaunistunu, tullu ihan Nyyttonin näköseks. Mää en oikein kyl ymmärtäny, ko mää oon sua pitäny ihan tommosen vauvan näkösenä, yäk. Ihan tommonen lempee ilmekin. Mää panin silmiini salamoita ja poskikarvat pystyyn, se siitä hempeilystä.
    Terveiset vaan maalta, koska taas painitaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...