HALIMAANANTAI voi olla joka päivä
Ei valimaanantai - vaan Halimaanantai

Ryhdy hyvän mielen lähettilääksi. Järjestä oma Halimaanantai tai lähetä ystävillesi upeita digipostikortteja.
Halimaanantaita vietettiin 15.11.2010. Halimaanantai osoitti, että vuoden pimeimmissä päivissä pyristelevillä suomalaisilla on valtava halipula! Siksi Voi hyvin haastaakin sinut järjestämään työpaikallesi tai paikkakuntasi matkustajaliikenteen solmukohtaan oman Halimaanantain. Jokainen päivä voi olla Halimaanantai.

Järjestä Halimaanantai näin:

1. Päätä Halipäivän sijainti ja kesto. Yleensä toimivinta on halailla täsmäiskumaisesti ohikulkijoita muutaman tunnin ajan. Halailla voi työpaikalla, rautatieasemalla, metrolaiturilla tai ostoskadulla - missä vain. Halin vaikutus on suurin siellä, missä ihmisten kiire on kovin.
2. Kerää porukka vapaaehtoisia halaajia. Mitä enemmän halaajia, sen suurempi hyvinvointivaikutus. Mutta muista, että yksikin pelastettu päivä on merkittävä suoritus.
3. Anna haliporukalle ohjeet: missä nähdään, moneltako, mitä halatessa sanotaan. Sanoa voi esimerkiksi: "Tiesitkö, että nyt ei ole valimaanantai, vaan halimaanantai? Saako halata?"
4. Kaikki osaavat halata, mutta erityisen hyvä hali on silloin, kun se ei arkaile. Halaa rohkeasti, sopivan lujaa, lämmöllä ja vilpittömästi hyvää toiselle toivoen. Älä lannistu, vaikka jokainen ei haluaisikaan tulla halatuksi. Meitä on niin moneksi.
5. Jos haluatte, voitte jakaa halattaville myös voihyvin.fi -sivuilta tulostettavia hyvän mielen halikortteja muistoksi tai ystäville lähetettäväksi. Näin hali ja iloinen mieli jatkavat myönteisen energian liikettä eteenpäin.
Linkit:
http://www.halimaanantai.fi/
www.huggingmonday.comKommentit

  1. Heips, Iisakilla on joka yö, hali yö. Hän kietaisee kädet ja jalat mamman käden ympärille ja kehrää niin, että vanha herrakin, joka omistaa valikoivan kuulon, kysyi yht äkkiä, että mikä ääni toi on? Haa, sanoi vanha herra, muistaks sää, ko meillä oli kultajuhlat, mää halasin kaikki naisviaraat, osa pyristeli vastaan.Joku miäskin halas mua ja sun ne halas kaikki, meillä oli halipäivä sillon.Terkkuja Porriin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...