Maminamin mässykkä

Tässä mä odotan, että mun kanssa aletaan leikkiä. Ainoa ongelma muille leikkijöille on villi ilmeeni. Yleensä, kun mä näytän tämmöseltä, niin alan aika äkkiä leikkiä liian rajusti.


Mä olen nykyään opettanut mun porukoille leikkihuudon. Meen olohuoneen lattialle ja päästän semmosen tietyn naukaisun. Se tarkoittaa, et camoon! Mä juoksen edellä ja Pomomies perässä. Mitähän mahtaa ajatella ajatella alakerran tarkkakuuloluulo meen tömistyksestä?


Me mennään parin viikon päästä lomalle kylpylään, mäki pääsen sinne mukaan. Musta maksetaan eri korvaus ja mä saan olla mun Maminamin huoneessa. En ole ennen ollutkaan hotellissa. Ihan vaan alkaa jänskättää. Ne hotellityypit oli sanonut mun Mamille puhelimessa, että he toivovat et mä niinku oleskelen vain yhdessä huoneessa. Mahtaako ne luulla, että mä koputtelen joka huoneen ovelle ja meen kylään johki outoon paikkaan, muka? Mä en piittää, kun mun omista porukoista ja ne musta.


Terveisii Iisakille, kateltiin eilen kiva leffa; Pieni suklaapuoti. Siinä leffassa ne kulki pohjoistuulen mukana, vähän niin kuin sä eilisessä viestissä.

Kommentit

  1. Tiäks Nyyttoni, tänään porukat on hääränny tosa pihasa ja mää kattelin niitä alkuun ihan miälenkiinnosta, että mitä ne siinä pyärii ja touhuu. Sit ne sytytti maaankovan roihun tonne pellolle ja aina ne vaan kärräs ja mää menein maate ko sain syätyä, oli kippaan jääny erelliseltä kerttaa muanaa ko mää söin ne ja kuivat kans. Onneks paisto aurinko ja ovi oli semmoseen huaneeseen, ko mää en oikein pääse, nin se ovi oli auki. Mää menin selläälleni sihen sänkyyn läpipeiton päälle ja panin silmäni kii.Kyllä ramasi ja aurinko paisto klasista siähen paikkaa suaraan terkkuja sinne Porriin toivoo Iisakki maalta

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...