Teneriffa, Play de Las Americas

Apartemento maaterassilla. Aamulla meillä oli runsaasti puluja pihassa :)


Arttu aamulla - ei olisi kuulemma saanut kuvata :)

Pakollinen samiskuva

Paikallinen Rantaleijona - ei kun Arttu :)Taatusti valkoisin nainen tällä altaalla :) 
Mukava ensimmäinen koko lomapäivä. Aamulla teimme aamupalaa ja keitimme kahvia.  Aurinko alkoi paistamaan jo ennen yhdeksää aamulla, joten aamiaista oli ihanaa syödä valossa pitkästä aikaa.

Aamupäivällä kiertelimme pitkän lenkin ympäristössä ja ostin itselleni hatun, hameen ja meikkejä :) Kauppoja on pilvin pimein ja ostettavaa riittää oka makuun ja rahaan. Tänään kävin tutkimassa Desigualin kaupassa uusia juttuja ja sieltä löytyi niin ihana tunikamallinen, hapsullinen musta villaliivi. Se lähtee kyllä mukaan täältä.  Arttu halusi myös kokeilla Desigualin t-paitoja, mutta ne ovat kuulemma tehty Mikki Hiiren kokoisille :) Myyjää nauratti oikeasti :)Tuttuja paikkoja, joten siinä mielessä on helppoa kulkea.

Iltapäivän vietimme altaalla ja Arttu makaili auringossa. Minä taas varjossa ja kuljin ottamassa kukkakuvia allas-alueelta. Söimme tosi isot salaatit, niillä jaksaa iltaan odottaa.

Eilen olimme illalla syömässä jätti-pihvi annokset pihvipaikassa, ensimmäistä kertaa grillasimme itse lihan pöydässä :) Tuli savua ja tulta siinä hommassa. Pöytään kannettiin kaasulevy ja kaikkea muuta rekvisiittaa. Meiltä jäi se levy päälle, koska emme kumpikaan ymmärtäneet sitä sammuttaa. Onneksi ei Arttu kerinnyt vetää sikaria :) Tarjoilija ryntäsi sitten lujaa lyömään kaasun kiinni. Ainoa vahinko, että Artun oli tietenkin pakko koittaa sitä levyä ja kyllä se KUUMA oli.

Nyt lähdemme kävelemään ja katselemaan paikkoja. Luultavasti meren rannalle, siellä oli tosi kivoja ruokapaikkoja. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...