Kylpylässä tänään, Thermal Circuit

Tietoja aukioloista

Hoitoja


Tämän herran klinikalla hoituvat kaikki vaivat...

Hinnastoa hoidoista

Apartementon makuuhuone

Olohuonetta kuvattuna terassilta päin

Viime yönä satoi ja myrskysi kaatamalla. Aamulla hotellin käyvävillä oli isoja lammikoita.
Aamupäivällä sää oli vielä tuulinen ja sateinen mutta nyt iltaa kohden taivas on taas selkiämässä.

Tänään vietimme kylpyläpäivää. Hurautimme taksilla Thermal Circuitiin ja jonotimme kiltisti vuoroamme tiskille. Sisäänpääsy oli meiltä yhteensä 28 euroa. Olimme iltapäivällä paikalla ja kello 14 - 17 välillä sisään pääsee kaksi yhden hinnalla :) Kylpemisaikaa on varattuna 2,5 tuntia.

Koska olemme Espanjassa ja maassa maan tavalla myös kylpyläkokemus oli sangen monimutkainen aluksi. Vaatteet piti jättää yhteen kaappiin, sitten riisuutumaan toiseen kaappiin, jonka jälkeen pesulle kolmanteen kaappiin. Tämän jälkeen sitten allasalueelle muutaman oven kautta ja sitten piti ymmärtää laittaa pyyhkeensä ja tossunsa siihen sen kaapin numeron eteen, johon ensimmäisenä oli laittanut vaatteensa :) Kaapit olivat mitoitettu espanjaisille ja Arttu ei meinannut millään mukavasti mahtua omaan kaappiinsa, joten suosiolla kuivasi ja laittoi vaatteet päällensä penkillä pukuhuoneessa. Siivooja kuulemma kikatti ja kauhisteli, hurjaa touhua meillä täällä :)

Kaiken tämän sekoilun jälkeen siirryimmekin nauttimaan altaista. Vesi oli joka altaassa suolavettä. Altaissa on erilaisia pyörteitä ja suihkuja. Myös erilaisia lämpimiä altaita sekä hierovia altaita yms.  Myös pari saunaa, joissa toki varoitettiin löylyn vaaroista sekä EHDOTON kielto laittaa vettä kiukaalle. Erittäin mielenkiintoisia olivat otsonointilaitteet, en kyllä niistä ymmärtänyt yhtään mitään mutta kiinnosti kyllä kovasti. Allasalueella olisi myös saanut hierontoja mutta niihin olisi pitänyt osata ostaa lippu respasta, harmi.

Kylpylässä oli tarjolla ihan kaikki hoidot ja terapiat mitä kuvitella saattaa. Kiertelin ja katselin paikkoja ja erikoista mielestäni oli se, että myös kosmeettiset leikkaukst olivat siinä saatavavilla tyyliin; tästä implantit ja botoxit kotiin mennessä :)

Kokemus oli mielestäni mukava ja käymme toistekin tällä lomalla.  Seuraava kerta on aina mukavampi ja osaa vaikka ostaa jotakin hoitoakin itselleen. 

Nyt olemme "kotona" ja seuraavaksi on illallisen suunnittelu. Artun vuoro tänään valita ravintola, taidan arvata minkä valitsee :) Eilen söimme ensimmäiset kanarian perunat mojo-kastikkeella ja olivat ne taas niin hyviä, nam ! 

Jatketaan kirjoituksia huomenna, voikaa hyvin :)

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...