Reissulta kuulumisia...

Apartementon takapihalta otettua kuvaa

Juu, on valkoiset hampaat :)

Canarian saarten aloe-vera tuotteet ovat tosi laadukkaita. Aloe vera kasvaa täällä ja siitä tehdään kaikkea mahdollista ja mahdotonta kosmetiikka- ja terveystuotetta. Tänään myös joimme aloe veraa :)

Seuraavissa kuvissa hotellin allas-alueen kukkiaTeneriffan Hard Rock Cafe. Järjettömän suuri kompleksi. Naissoturi-patsaita on kymmeniä ja todella isokokoisia.

Hard Rock Cafeen edessä suihkulähde-rappuset. Kokoluokka maaginen :)Joulutähtihän on täällä todella yleinen istutuskasvi julkisissa istutuksissa

Ei ruuhkaa altaalla - katso taivasta :)


Söimme altaalla uuniperunan täytteillä. Perunan koko on myös iso :) En jaksanut kaikkea. 
Ilma on ollut tänään pilvinen ja on jopa hieman tihkuttanut vettä. Aamupäivällä olimme lenkillä, niin yht`äkkiä taivas vetäytyi pilveen. Yritimme tai Arttu paremminkin ottaa aurinkoa altaalla mutta
ei edes suomalainen uros tarjentunut paljastaa itseään siinä tuulessa.

Kävelimme pitkän lenkin meren rannan kautta ja kävimme aamiaisella samassa paikassa, jossa olimme täällä viimeksi noin vuosi sitten. Mikään ei ollut muuttunut, hassua :)

Kylillä pyörii jos jonkinmoista mustaa miestä myymässä aurinkolaseja, laukkuja yms. Se on aikas rasittavaa välillä. Onneksi nyt on pommitettu Arttua enemmän edullisilla tarjouksilla :)

Ainoa tänään oli innokas letintekijä, joka tarrasi hiuksiini kiinni. Siinä meinasi jo palaa käämi. Kyseessä oleva lettitaikuri ei millään ilveellä käsittänyt etten kertakaikkiaaan haluaa mitään lettiä päähäni vaan hairasi toisesta poninhännästäni kiinni. Arttu karjaisi, että nyt tulet sieltä ja onneksi ei jäänyt letti innokkaan letittäjän käteen :)

Ymmärrän toki, että kaikkien on elettävä mutta rajansa kaikella. Toivotaan, että huomenna sunny taas näyttäisi kasvonsa. Tänään menemme vielä käppäilemään tuohon keskustaan ja ehkäpä haukkaamaan jotakin iltapalaa. 


Kommentit

  1. Ihania kukkia. kuule tuo minulle yksi putkilo sitä aloe veraa, joka parantaa ihottumia ja jopa varpaankynsia, sen kuva on tuossa sinulla:)))

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...