Nyyttonin salainen elämä

Osaan mäkin riehua ja nousta ylös. Yksinäni päivisin täällä hiiviskelen ja tutkailen kaikkia paikkoja. Kivat sulle Velimies. Mä en nyt jaksa tulla maalle pieneen aikaan. Mun tassut on rakoilla ja joka paikka kipeä. Mä olen sellainen JPK-potilas. Rankkaa sun elämäsi. Hitsukka sentään. Sä olit kyllä aika epeli, kun nappasit hiirulaisenkin tosta vaan meille aamupalaksi. Kiitti vaan kovasti mutta mulle toi raaka liha ei sovi. Eika ainakaan ihan aamupalaksi. Mä olen enempi semmonen kanagelee-tyyppi. Kyllä on hienoo täällä kotona. Kotimatkalla sattu vielä ihan hurja juttu. Maminami kävi viemässä kukkia hautausmaalle ja me odoteltiin sitä autossa. Hautasmaalla asuvat varikset jotenkin niinku vaistos mut sieltä autosta. Ne penteleet pommitti auton ikkunan ihan täyteen kakkaa. Ne kaameat linnut tulitti meitä ihan sarjatulella. Jos ne olisi päässyt mun kimppuun niin mä olisin nyt vainaja. Ne oli ihan hitsin vihaisia. Mä ainaskin pelkään variksia. Varo sääkin niitä, ne hakkaa sun pään täyteen reikiä jos meet pönkimään niitten pesille. Terveisii tutuille.

Kommentit

  1. Onneks huamasin kattoo sun blokkiis. Mulla on kiire, löysin hianon puron, jossa vesi lurisee etteenpäin. Musa on senvertta taiteilijjaa, että kattelen siälä tuntikausia. Mamma huuteli syämään ja juur sillon sukelsi kommee sammakko näkyviin siihen pinnalle ja morjesti mua. En mää silti tiä vaikka olis limaklöntin mun silmille truiskassu, mutta ko mää lährin sinne kottiinpäin. Linnukkan ei viitti ennää paljo kitistä, ko mää en niillä niin pirä valiä, puikkikoon misä tahtoo. Ny mamma tiätää kuulemma, mitä on, kun juostaan viivana. Ei mun jallaat näy lainkan, ko semmonen harmaa pitkula, ko mää pinkasen sitä pihatiätä kottiin.
    Paranna ny tassus ja tuu sitte taas, ni mennään vaikka käymään mökillä, mää on saatu parikertaa halkoplaanilta kiinni, ko mää oon aatellu, että jos vaikka velimiäs olis lomilla siälä, niin moikkaisin. terkkuja Iisakilta

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma Fanimuki

Ilvesmäen keittiöideoita...